上次lunch time 黎無食到cake 今次有時間終於可以黎食件cake 嘆杯茶✨ 呢間cafe 唔單止有意粉risotto 更加吸睛一定係店主親自出品的蛋糕🍰🍰 店主好中意搞搞新意思 整d 別具特色既蛋糕 而且擺盤非常有心思✨ 幾年前一直只係專注做online shop 依家終於有屬於佢哋自己嘅cafe 🙌🏻 🍴 黑松露咖啡可可蛋糕批 (搭配豆蔻)鍾意黑松露嘅大家真係不妨一試呢一款蛋糕! 包大家有驚喜🫶🏻🫶🏻 店主一啲都唔吝嗇蛋糕面上的黑松露醬😜😜 (滿滿的)雖然聽落黑松露醬配蛋糕好似感覺怪怪的🤔 但係原來食落又幾夾🤪 而且中間果層可可非常rich 同埋用左lotus 做餅底!非常邪惡😈😈 所以建議呢件cake真係不能一個人完成haha 一定要同朋友開心share 👭👭🍴 世外孤峰 (鐵觀音慕絲蛋糕)最後店主為呢座好似小山峰既cake 做世外孤峰🏔 其實係鐵觀音慕絲蛋糕🤍 我個人最喜歡呢一隻口味😍😍 食落口感一啲都唔膩 淡淡茶香喺口腔散發出黎感覺非常之清新🙌🏻 🍴 開心果蛋糕呢個蛋糕鬆軟程度剛剛好而且好鬆軟🫶🏻 ❣️溫馨提示:建議大家食cake一定要叫埋大吉嶺紅茶🫖 呢個茶葉濃道適

🍴 黑松露咖啡可可蛋糕批 (搭配豆蔻)

🍴 世外孤峰 (鐵觀音慕絲蛋糕)

🍴 開心果蛋糕
呢個蛋糕鬆軟程度剛剛好而且好鬆軟🫶🏻

❣️溫馨提示:建議大家食cake一定要叫埋大吉嶺紅茶🫖 呢個茶葉濃道適中唔會遮蓋蛋糕原來味道🫶🏻

大家有空閒時間黎開牛頭角嘅話不妨過去食件cake 嘆杯茶🤍🫖🍰