2019-06-07 110 瀏覽
美國過江龍漢堡店勁多人極力推薦 有勁多棒場客 傳說中奧巴馬都係常客 等我試下有幾勁一去到就已經坐無虛席 排隊排到出餐廳 店內播住勁大聲嘅美式音樂 雖然好嘈但好有美國feel🥪Grilled chesse sandwishes我自己加咗 生菜番茄蘑菇同牛肉醬 但落單果個講返先知原來係三文治正常係唔可以咁加㗎😅但佢地見要求唔高就都照幫我落order😍但係同我預期嘅三文治有出入😭原來果層麵包都係漢堡果塊麵包 雖然味道都係唔錯嘅 但總有少少失望🙍..🍔Chesse hamburger雙層漢堡 某某話好食 其實我也不知道好唔好食 因為某人獨食.🍟多到滿瀉嘅大薯條 原本以為啲薯條就係成個杯咁多 點知係多到滿瀉 難怪要用紙袋裝 所以大家儘量按能力落order🙈🙈薯條傳聞用花生油炸嘅🥜唔少仲係連皮 炸得好鬆脆 如果即時食最好將杯裡面嘅都倒出來 否則裡面果啲就會因為剛炸好熱得濟而淋咗😅😅..總結 除咗薯條外 其他都不過不失

🥪Grilled chesse sandwishes
🍔Chesse hamburger