2016-06-08 480 瀏覽
自從喺九龍區工作, 好耐無到港島區食飯啦今日約咗個灣仔返工的朋友. 所以揀咗附近一間open rice評語都幾好的bar由於今日星期五~Happy Friday~好多人第二日唔洗返工,成條街的bar都好多客人,亦都有好多人行出條行人路飲野食野, 氣氛都幾好. 但就無LKF/諾士佛臺咁擠湧。Burger Joys鋪面比較細, 我地同隔離枱距離都幾近, 不過就唔會好聽到隔離枱啲人講乜野嘅。我地兩個人就各自點咗個signature double cheese burger. 再點左碟buffalo wings, 一杯cookies & cream milk shake同一杯virgin sex on the beach。個burger一上枱就聞到好香。兩塊漢堡都好juicy, 加埋兩塊溶溶地嘅芝士,口感一流,超邪惡但又好香好正。用黎盛托burger嘅紙盒仔嘅設計都幾貼心,無咁易整污糟隻手。食得好似無咁狼狽。又甜又辣的Buffalo wings係我至愛。一個人食六隻都得。我覺得佢呢個buffalo wings優勝嘅地方係佢夠多汁。放咗上枱依然見到雞翼表面好多汁,所以食嘅時候會連埋好多汁一齊食到
自從喺九龍區工作, 好耐無到港島區食飯啦

Signature  double  cheese
Buffalo  wings
又甜又辣的Buffalo wings係我至愛。一個人食六隻都得。我覺得佢呢個buffalo wings優勝嘅地方係佢夠多汁。放咗上枱依然見到雞翼表面好多汁,所以食嘅時候會連埋好多汁一齊食到,味道會好強烈。
Cookies  and  cream  milk  shake
Virgin  sex  on  the  beach
Milk shake同酒喺度就無burger咁突出。係standard嘅水準。

我覺得happy Friday想同friend飲杯野,但同時又食到正野,呢到係唔錯嘅選擇。
Signature  double  cheese
Buffalo  wings