露面手工拌麵料理

Biang Biang Noodles
2022-09-02 3522 瀏覽
今日喺灣仔見客,所以晚飯就喺呢度食埋。好耐都冇嚟灣仔lu, 俾我意外發現呢一間好好食嘅拌麵餐廳!🤩我七點前黎到,入面滿咗一半人啦,😳點知過多15分鐘開始已經有人喺出邊等位!😋我叫咗一個一人拌麵套餐,套餐已經包左拌面,小食同飲品!絕對夠食。⭐️油撥辣子魯肉biang biang 面🌶佢個辣又好香,撈埋啲面一齊食,啲辣味好上癮,口感嘅biang biang 面,非常之感動,咁都比我誤打誤撞入咗一間咁好食嘅餐廳。每一條麵都有一定厚度,我食咗八成都已經飽飽地。⭐️麻辣雲耳🌶呢個雲耳超級好食!佢調味除咗有辣味之外仲有少少甜!大推!⭐️野生松茸鮮雞湯🐓好耐都冇飲過雞湯,見到佢呢度可以加錢就升級,佢仲要係原盅燉😍!非常足料同有味!😂Mary 就超級肚餓所以佢叫咗一個一人拌飯套餐,套餐包左主食,滷肉飯同飲品。⭐️吉列咖喱豬扒🐖新鮮炸起,非常體貼咁樣將咖喱同埋炸豬扒分開上。⭐️滷肉飯滷肉飯仲有半隻蛋添!⭐️粒粒蘋果蜂蜜茶🍎

⭐️油撥辣子魯肉biang biang 面🌶

⭐️麻辣雲耳🌶
呢個雲耳超級好食!佢調味除咗有辣味之外仲有少少甜!大推!

⭐️野生松茸鮮雞湯🐓

⭐️吉列咖喱豬扒🐖
新鮮炸起,非常體貼咁樣將咖喱同埋炸豬扒分開上。

⭐️滷肉飯
滷肉飯仲有半隻蛋添!

⭐️粒粒蘋果蜂蜜茶🍎