有服務有質素高質日本料理環境高貴優雅有格調,燈光昏暗柔和好適合情侶慶祝節日嘅日式餐廳。同男友叫左佢個all day menu set~好抵食食得開心又食到飽~真係要介紹返先!前菜已經好吸引 好多款式, 一黎就有驚喜!酒漬鮑魚:新鮮鮮甜 係爽口嘅!魚生他他+ 刺身:睇我張相都知唔係hea😋 鯛魚 三文魚 赤蝦刺身都係新鮮 真材實料啊!迷你壽喜燒 + 呢個好得意 睇佢細細個鍋上 但又真係足料嘅 汁煮得剛剛好 唔會太甜膩 好開胃!跟住仲有個7款唔同嘅appetizer拼盤!好精緻好靚啊🤩 最鐘意係個*炸蟹肉可樂餅同*合桃魚仔!真係食前菜都抵!串燒:櫻花蝦茄子+燒雞翼+汁燒紫洋蔥燒雞翼好好食!皮燒得金黃 肉又嫩😋Main: 味噌蠔鍋🦪+炭燒A4和牛❤️蠔鍋味噌湯好濃郁 蠔隻隻隻都好肥嘟嘟好肥美👍🏻和牛粒燒到5成熟~oyishi!~~有入口即溶!呢個價錢食到咁靚和牛同咁多野,好抵!!
有服務有質素高質日本料理

前菜已經好吸引 好多款式, 一黎就有驚喜!
酒漬鮑魚:新鮮鮮甜 係爽口嘅!

跟住仲有個7款唔同嘅appetizer拼盤!

串燒:櫻花蝦茄子+燒雞翼+汁燒紫洋蔥
燒雞翼好好食!皮燒得金黃 肉又嫩😋

Main: 味噌蠔鍋🦪+炭燒A4和牛❤️
蠔鍋味噌湯好濃郁 蠔隻隻隻都好肥嘟嘟好肥美👍🏻
和牛粒燒到5成熟~oyishi!
~~有入口即溶!呢個價錢食到咁靚和牛同咁多野,好抵!!
  • 刺身
  • 炭燒A4和牛