今日又係每星期一次既逃學日, 為左唔好白費Michael比左個咁寶貴既機會我地, 我決定好好對待自己個肥妹仔!!! 帶佢去深水步食肥佢!!!!長發其實我成日都經過, 但係就無一次入過去食! 所以...我既第一次又比左件肥妹啦。 我地揀左馳名既撈麵, 餸方面就要左墨魚丸同埋牛腩! 墨魚丸有墨魚味得黎, 口感仲要一流, 一d好粉既感覺都無!!! 正!!!牛腩既腩汁亦都一流, 腩味十足, 牛腩亦都唔太UN, 正!!!麵簡直就係一流呀, 麵既味道配上腩汁, 正!! 好夾!! 再加埋麵既口感爽口彈力!!! 真係一生人點都要試一次呀!!!!!!!! 食緊麵既時候, 果度D伙記仲話, 如果呢條街唔係有佢地幾間大排檔, 條街根本就係一條死街!!! 我都好相信佢地絕對為呢條街帶黎人氣!!

我地揀左馳名既撈麵, 餸方面就要左墨魚丸同埋牛腩!

2010-03-24
  • 牛腩