2023-09-18 280 瀏覽
(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑起司蛋餅($35)起士蛋餅上到枱一啲都唔細份,餅皮係比較重蔥味,個人覺得有啲似蔥油餅,但如果怕食蔥既人可能會覺得太重蔥味😂😂😂cheese黎講唔會話多到可以拉司,但係每啖都食到芝士,呢個價錢黎講算係唔錯👍🏻👍🏻招牌迷你剉冰($32)其實佢仲有一個叫招牌綜合芋香剉,問左店員分別就係一人份同二人份,配料一樣除左迷你係冇芋頭😆因為我地都係熱得濟想食下凍野,但又唔算特別好芋頭,所以就叫左迷李🤣上到枱都好大兜,每樣配料都好多,珍珠、芋圓、紅豆🫘等等,個冰就淋左啲煉奶甜甜地😋整體感覺唔錯,個人覺得2個人share都夠食🤣🤣價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑成日都覺得香港食野愈來愈貴,但呢間就主打價錢平,大部分小食同甜品都係$40樓下,因為我地係家後食完正餐,所以係到都係叫左一個蛋餅同甜品,埋單都係$67😂😂應該係到食個晚餐2個人主菜,小食加甜品都唔過$200😎交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑佢係位於家後隔離2個鋪位,我地次次食家後都見到佢係冇人食,今次經過見到佢咁蛋人食,就諗住試下,因為我地成日都成功係呢條街泊到咪錶,所以好鍾意去家後食野😂平時泊咪錶既攻略係落車睇下
(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑

起司蛋餅($35)

招牌迷你剉冰($32)

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
佢係位於家後隔離2個鋪位,我地次次食家後都見到佢係冇人食,今次經過見到佢咁蛋人食,就諗住試下,因為我地成日都成功係呢條街泊到咪錶,所以好鍾意去家後食野😂平時泊咪錶既攻略係落車睇下邊幾架車就黎夠鐘就泊係佢附近等😎

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑
細鋪頭黎講好乾淨企理,同埋好光猛,不過我地2個人入到去佢就要我地坐bar枱,唔比我坐其他4人枱😂但之後黎啲2人又唔使坐bar枱😂😂不過都冇咩所謂既,仲可以借佢棟蘭花黎影啲長輩圖😂😂

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
如果想話平平地咁食一餐,呢間一定係一個好選擇,分分鐘仲平過茶餐廳/冰室,而且款式種類都多,味道一定唔會係最驚艷,但都夠曬足料,經過開個頭想食台灣野既可以一試😝😝