2019-08-28 350 瀏覽
今日帶朋友去深水埗行街,原來佢無去過西九龍中心,所以就帶佢去呢到搵食⋯點知朋友樣樣都唔太岩食⋯(因為佢唔食辣)所以揀黎揀去都係去返pizza hut食~😂😂大家都一定岩食~呢間pizza hut唔算好大,坐位都算唔太迫⋯可能我早到⋯唔算多人⋯唔洗等位就入左去坐喇~之後就花多眼亂⋯唔知揀咩好⋯初初想試新批⋯但又因為一堆原因⋯最後揀返千島海鮮😂第一個出場一定係忌廉湯啦~好好味~又滑又濃~pizza hut 既忌廉湯真係無得輸重有蒜蓉包⋯係絕配⋯而且呢個蒜蓉包岩岩出爐咁~熱辣辣~跟住就到由細食到大既千島海鮮批⋯好食~保持住水準普通批唔算太大,份量都岩岩好~最後到香蒜肉絲意⋯所謂愈普通既野愈難保持⋯不過pizza hut 做到⋯呢個意粉我只會係pizza hut食~
重有蒜蓉包⋯係絕配⋯而且呢個蒜蓉包岩岩出爐咁~熱辣辣~
跟住就到由細食到大既千島海鮮批⋯好食~保持住水準
忌廉湯