呢間真係餃子界世一🏆年幾前我已經開始食😆估唔到呢個hidden gem好快就比大家發現左👊🏻依家成日要排好耐先有得食😭🔖洋蔥豬肉煎餃🧅$42 8隻🏆 (10.0/10.0) 呢個係我既最愛🤩餃子大大隻又飽滿🥟煎到金黃色脆卜卜💛加埋超甜既洋蔥同埋豬肉真係無得輸🤩又甜又好味👍🏻十級推薦❤️連平時唔鍾意食洋蔥既小編都完全淪陷左🔖日式飯糰🍙跟餐加$16 (9.0/10.0)好耐無翻鄉下🇯🇵呢個飯糰係完全有家的感覺🏠飯糰材料只係簡單既肉碎同牛蒡😋但係味道好好👍🏻牛蒡超級香肉碎甜甜地加埋軟硬度適中既珍珠米 係呢間餃子舖最令人驚喜既野食💯🔖巴斯克芝士蛋糕🍰$28-33 (9.0/10.0)估唔到食餃子竟然可以滿足埋食甜品既願望🥰有大熱既巴斯克蛋糕🥚呢個蛋糕係估唔到咁好味😝又軟又滑 芝士味濃🧀️原味有淡淡既檸檬香🍋唔會膩😚而我最鍾意既抹茶味就好香濃 茶香味同芝士味完美balance🍵#️⃣💡Hashtag Tips: 如果想試巴斯克蛋糕同飯糰記得要早少少去‼️小編試過星期六日五點零去到已經全部賣曬🥺另外鍾意食辣既你🌶️記得唔好錯過佢哋既辣菜餔🥕好惹味______________________________📌環

🔖洋蔥豬肉煎餃🧅$42 8隻🏆 (10.0/10.0)

🔖日式飯糰🍙跟餐加$16 (9.0/10.0)

🔖巴斯克芝士蛋糕🍰$28-33 (9.0/10.0)

📌環境: 7.0/10.0
環境唔算超級舒適😉不過總算乾淨企理
冷氣好涼🌬夏日炎炎都算係咁

📌推薦: 10.0/10.0
餃子界世一😍我的最愛🌟十級推薦😍係非一般既餃子舖🥟有齊我最鍾意既餃子,飯糰同蛋糕👍🏻餃子調味適中 食得好舒服🍃好有屋企既感覺🏠隔個禮拜都想去食下🧊冰箱仲放左唔少生餃以備不時之需

📌 家後
深水埗基隆街211號地舖

#食勻十八區餃子 #hashtag美食 #hashtag十八區 #hashtag深水埗 #hashtag餃子 #餃子關注組 #hkfoodie #香港美食 #深水埗美食 #香港餃子 #餃子 #飯糰關注組 #巴斯克蛋糕 #香港飯糰 #hkdumplings #hkfood #hkcake
洋蔥豬肉煎餃
白菜豬肉湯餃