餐廳: 響一品 (沙角商場)
資訊:

2023-01-21 68 瀏覽
自從過左黎沙田區住就知道沙田站真係冇咩好食🙈。 所以,最近嘅興趣都係沿着🚇屯馬綫搵食。✌🏻今次俾我發現咗呢個屋村商場入面竟然有🐮石板燒牛呢啲嘢食!😍唔洗出旺角尖沙咀! 🤣🇯🇵作為日式餐廳,日式小食、前菜、壽司同刺身呢啲就當然有。🌟芝士滋味三重奏卷🧀❄️天寒地凍我哋就叫咗啲🔥熱辣辣嘅火鍋同燒牛肉食🌟牛盛大鍋🍅蕃茄龍蝦🦞湯底配烏冬佢個底有娃娃菜、本菇、金菇、日式魚蛋,仲有❄️我最鍾意嘅粉絲!🥰😋牛肉份量都唔少,配埋個烏冬絕對夠食!🌟特盛大牛肉三味呢個盛盒有1️⃣牛肩肉、2️⃣牛舌、3️⃣雪花安格斯,望落去已經高質。👍🏼仲有金菇同雞髀菇做配菜。🤭石板上面有牛肉脂肪,🤤用排出嚟嘅油黎到燒,味道更加有牛香。🌟凍檸茶凍檸樂
🇯🇵作為日式餐廳,日式小食、前菜、壽司刺身呢啲就當然有。

🌟芝士滋味三重奏卷🧀

❄️天寒地凍我哋就叫咗啲🔥熱辣辣嘅火鍋同燒牛肉食
🌟牛盛大鍋

🍅蕃茄龍蝦🦞湯底配烏冬
😋牛肉份量都唔少,配埋個烏冬絕對夠食!

🌟特盛大牛肉三味
👍🏼仲有金菇同雞髀菇做配菜。🤭

石板上面有牛肉脂肪,🤤用排出嚟嘅油黎到燒,味道更加有牛香。

🌟凍檸茶凍檸樂