🥢沙田 霓虹燈冬菇亭內嘆抵食麻辣烤魚火鍋放題🥢以前成日都好鐘意一大班朋友入沙田大排檔食麻甩任食邊爐,貪佢價錢抵食任食之餘又可以任坐唔洗限時限刻,可以隊啤傾計慢慢食,原來而家沙角邨的冬菇亭大排檔而家裝修咗,變到好新潮,有打卡霓虹燈裝置,乾淨企理而且冷氣夠凍,仲有滿$200 free兩個鐘泊車,今次特別揸車入沙田試吓🥢任飲任食火鍋 $188 /位 +串燒拼盤 $88 +升級雞煲 $20 +升級泡椒烤魚 $68🥢天氣咁熱特別好想食辣嘢,所以點了泡椒烤魚,估唔到烤魚本身係炸過表皮香脆,魚皮吸收麻辣湯精華變了好膠質感,Q 彈軟滑的感覺,而且大大一條好厚肉,肉質幾香滑而且無咩碎骨,重點香辣味道夠強夠濃幾夠正宗,麻香泡椒香剛剛好,如果唔食得辣嘅就直接點原味蔥燒烤魚,因為真係幾辣吓🥢食完魚已經飽咗一半,可以剔紙仔加其他火鍋配料,丸類,肥牛,豬梅肉,個人鐘意加入嘅蟹柳響鈴同午餐肉,吸收麻辣湯的精華,最後加返個公仔麵麻辣味,係辣到好爽嘅感覺🥢飲品任食包括百事及烏龍茶,罐裝汽水之類,另外可以加錢配生啤塔,不過今日有揸車就下次先📍 嚐聚 (沙田)沙田沙角邨沙角熟食中心9-12號舖
🥢沙田 霓虹燈冬菇亭內嘆抵食麻辣烤魚火鍋放題

🥢任飲任食火鍋 $188 /位

🥢飲品

📍 嚐聚 (沙田)
沙田沙角邨沙角熟食中心9-12號舖

• 泡椒烤魚