2020-09-20 147 瀏覽
行街行到好攰心情超差 即刻走要食啲嘢補充能量 唔理三七廿一眼前有間野就即刻衝左入去坐低 原來入左尼味千拉麵本來都冇咩期待㗎啦嗌左一個面一個飯諗住食完就走 點知又有啲驚喜喎 全盛拉麵個芝士竹輪真係拉得出絲😍😆😋😋湯底都香 跟住個鰻魚炒飯真係唔使講冇得彈 可能我肚餓啦 真係覺得好高質 滿滿嘅鰻魚醬啲飯同埋鰻魚撈埋一齊 好正呀~~~ 之後食到咁上下覺得唔夠飽encore左兩個小食一個係蟹子沙律另一個係蒜香牛粒 都幾唔錯 蟹子沙律同出面普通食嘅質素差唔多 但係個牛柳粒幾香同埋佢炸嘅旋片全部都係脆㗎!有驚喜👍🏻 撈埋落我嗌嘅鰻魚飯食一流 最後兩杯嘢飲都OK 水果茶比較出色 好感動🥺哩餐飯除咗解決咗我餓到爆嘅肚仔 仲解決咗我壞到爆嘅心情 所以👌🏻👍🏻👍🏻
最後兩杯嘢飲都OK 水果茶比較出色
2020-09-19