2022-11-26 105 瀏覽
第一次去貓貓cafe,初初都認為會有陣貓味,點知一啲味都無無預訂 好彩去到唔洗等位,門口有部機係笠個鞋套,好方便,消毒埋雙手就入去。職員會被份注意事項你睇,要小心看管自己既食物,唔可以俾貓貓食,我地叫左個二人餐,不過入到去成個心飛左去貓貓到,一張野食相都無影但賣相係唔錯既,同埋味道都唔錯~整體野食同飲品都幾好,份量都算足夠,不過我地加左小食同心太軟,同埋⋯我一心想快啲食完玩貓貓🐱😝餐廳空間還好,唔算好大,但都夠位去睇貓,同埋啲貓貓好活躍 會自己周圍走,重要好為食,一有野食就衝過黎,隔離枱係餐廳買左貓罐罐餵食,然後就有以下幾張相🤣貓貓圍晒過黎,爭住食,感受被貓圍既感覺😂肉緊到企晒起身~不過大部分既貓貓都唔願俾人抱,我眼見都係坐枱🤭同埋係櫈到俾人摸多~但就全部都好乖~職員態度都好好,會主動收走枱面食完既餐具,等可以多啲空間同貓貓玩~整體黎講係個好開心滿足既體驗~會再搵時間去,希望下次可以抱住貓貓影相😚
第一次去貓貓cafe,初初都認為會有陣貓味,點知一啲味都無

但賣相係唔錯既,同埋味道都唔錯~
2022-11-24
  • 2人套餐