位於朗豪坊13樓頂層sᴋʏʙᴀʀ好適合同朋友飲嘢,餐廳位於商場入面環境舒適,又唔會擔心有好多煙味,而除咗飲嘢之外我都幾鍾意去嗰度食晚餐,晚餐都有唔少選擇,但我就最鍾意食嗰度嘅牛油果煙三文魚雞肉沙律🥗沙律份量都唔少㗎,食完都夠飽,啱晒想減肥或者想食得健康啲嘅朋友,去酒吧食飯都可以食得健康㗎😚除此之外,仲可以試吓ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ,都係唔錯嘅選擇,不過我唔係特別鍾意食沙律醬,所以呢個就冇咁適合我,但其實味道係唔錯,又有三文魚做配料,就算男士食都好夠飽。▪️ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ • sᴍᴏᴋᴇᴅ sᴀʟᴍᴏɴ • ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴄᴏʙʙ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟾𝟾▪️ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟽𝟾

▪️ᴄᴀᴇsᴀʀ sᴀʟᴀᴅ $𝟷𝟽𝟾