2023-05-16 99 瀏覽
今晚同朋友去左一間係旺角Moko商場4樓既一間人氣餐廳食lunch,一入到去店員就好有禮貌咁帶我哋坐低,店內環境寬敞,採光度充足,坐得幾舒服,啱同朋友坐低慢慢食😀 我地就叫左以下嘅嘢食😋.MO Burger Chips👍🏻 漢堡大大個 入面好足料👍🏻 安格斯牛肉好juicy 芝士好濃郁👍🏻 配埋啲蘑菇可以中和曬 好match 👍🏻 薯條熱辣辣 好脆口 .Strawberry Milkshakes👍🏻 跟套餐只需加$25👍🏻 大大杯 賣相好好 打卡一流👍🏻 食到士多啤梨果肉 好清新.Baked Beef Brisket Tortilla Roll Chips👍🏻 墨西哥卷裡面全部都係牛腩 好足料👍🏻 芝士味濃郁 仲可以拉絲👍🏻 薯條爽脆 仲有啲蔬菜解膩👍🏻 套餐仲跟一碗好好味既忌廉蘑菇湯.Matcha Latte👍🏻 跟套餐只需加$10👍🏻 淡淡抹茶味加新鮮牛奶👍🏻 有好靚既拉花.Sesame Tuna Kale Salad👍🏻 材料豐富 除咗吞拿魚 仲有雜沙律菜 甘藍葉 藜麥 小蘿蔔 青蘋果 青芥油醋汁👍🏻 吞拿魚輕煎完有兩重口感 新穎又好味👍🏻 果醋配埋羽衣甘藍同其他蔬菜好夾 完全食
MO Burger Chips

👍🏻 淡淡抹茶味加新鮮牛奶
👍🏻 有好靚既拉花

Sesame Tuna Kale Salad
👍🏻 吞拿魚輕煎完有兩重口感 新穎又好味
👍🏻 果醋配埋羽衣甘藍同其他蔬菜好夾 完全食唔到草青味 驚食菜都會鐘意食

The Pantry's Pancake
👍🏻 必試招牌甜品 打卡必備