舒適的樓上cafe❤️Rimi cafe在但是廣場20樓全層,空間唔會太迫,所以座位亦分左2邊,左邊日系打座式設計,可以一大班人一齊玩都得🙌🏻 另一邊係卡位設計,高椅背設計私穩度十足👍🏻 窗邊玻璃開陽,坐係窗邊好舒服😌 cafe好有心思,萬聖節做咗好多佈置好有氣氛👍🏻相信聖誕節都氣氛十足💪🏻 乾淨企理唔會有臭味,而且仲有好多board game可以玩😏最估唔到會有旅遊書可以睇,迎合不同人的需要❤️BBQ汁燒豬肋骨配薯菜豬肋骨的肉質十分軟腍,輕輕一切就切得開!我食得比較重口味覺得好好味,而且BBQ醬汁塗得均勻每個位置都入哂味😋朋友比較食得冇咁重味,覺得將醬料撥走少少再食啱啱好🙌🏻卡邦尼意粉芝士味好重👍🏻好足料!意粉煮得比較硬身有咬口。朱古力沙高冰好大杯!一路飲啲沙冰會溶,杯沙冰keep住滿,飲極都唔完🤣上黎Hea或者吹水叫呢杯真係好抵飲!水蜜桃果粒茶(配蜜糖)好大壺茶,清新果香甜味,仲跟左一小杯蜜糖,可以按自己口味加乖甜❤️ 有茶包隔好茶渣唔會飲到一粒粒,夠細心👍🏻
舒適的樓上cafe❤️

BBQ汁燒豬肋骨配薯菜

卡邦尼意粉芝士味好重👍🏻好足料!意粉煮得比較硬身有咬口。

水蜜桃果粒茶(配蜜糖)