同朋友去旺角行街行到攰 經過呢間位於白布街既「HeSheEat」 見佢個Dinner combo menu幾吸引 所以一行二人就入左去食晚餐喇!首先黎既係dinner combo既「烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁」 因為當天冇肉眼扒 所以就以西冷代替牛既分量都算多 生熟度我地叫左medium 岩岩好!口感唔錯除左外脆內軟既薯條之外 旁邊仲有d沙律菜 中和左牛肉既油膩感!緊接著既同樣都係dinner combo既「海膽燴意大利飯」上枱既時候都幾震撼 隔離枱都係咁望過黎 原本以為menu上面既圖片係只供參考 真係冇諗過百幾蚊會有成板海膽 而且海膽既質素仲要唔差 食落鮮甜Risotto都唔錯 忌廉汁好香好滑 好明顯有花心機dish up過 有花又有草 仲有滿滿既魚子添呀 賣相好靚 最後黎既係單點「蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片」 賣相同味道同樣唔錯 口感同味道豐富 牛油果溶口感順滑 鍾意牛油果既你地絕對唔可以錯過呀梳乎厘班戟都好吸引呀 不過我地實在太飽食唔落喇 已經約好左下次再黎試試!埋單每人都係2百頭 而家外賣自取主餐牌單點仲有88折優惠添呀!
上枱既時候都幾震撼 隔離枱都係咁望過黎
Risotto都唔錯 忌廉汁好香好滑

埋單每人都係2百頭
而家外賣自取主餐牌單點仲有88折優惠添呀!
  • 海膽燴意大利飯