2019-05-04 241 瀏覽
在韓國bhc食過幾次, 今次專登係香港試一次。 炸雞保持到韓國嘅水準 。啲雞炸得外面脆裏面又有肉汁,每件雞都舖滿芝士粉,香香甜甜咁。 再加埋個原味yogurt ,簡直係絕配。 仲叫咗個沙律, Salad Cabb, 裏面有菜、有雞、肉、蝦、牛油果等, 配搭都幾新鮮。 但係個dressing就酸咗啲。 食到後尾,咪曬眼。仲有個芝士薯條, Special Fries, 如果作為小食份量都唔細。 芝士粉同炸雞嗰啲一樣。其實以上三樣嘢, 係有套餐價的 。 唔單止平啲,仲有芝士波 。但我哋點餐嘅時候,個 waiter 冇告訴我們有套餐。 直至離開咗餐廳之後,再睇返門前的餐牌自發現。 作為服務員 ,表現完全不專業,應該提供建議畀客人

2019-05-04
  • BBU-LINKLE