2024-04-04 28 瀏覽
登打士街一向美食雲集,想係旺角掃街就一定會嚟哩到,「茶茶Go」就係其中一間過江龍茶飲店,店內第一名係芋泥飲品,唔鍾意芋泥嘅都有好多唔同選擇,冬瓜茶、水果茶、奶茶等等,有數十款選擇🤭🤩除咗茶飲之外,呢度仲有供應自家製甜品,芝士蛋糕、肉鬆小貝、盒子蛋糕等,樣樣都食🤭紫菜肉鬆小貝係其中一款人氣產品,最貼心嘅係仲可以一粒單購,或者一盒咁買👍🏻小貝其實係戚風蛋糕,濕潤嘅戚風蛋糕外層沾上蛋黃醬在鋪滿紫菜肉鬆,鹹甜交集,特別好味😋😋錫蘭紅茶拿鐵錫蘭紅茶每日新鮮沖泡,紅茶嘅茶味會比較濃,茶色亦較深色,加入鮮牛奶沖製而成嘅拿鐵,除咗奶香茶味濃郁之外,口感亦相當順滑,甜度冰度亦可以自我調製OREO黑糖珍珠奶茶🧋Oreo加入牛奶🥛、紅茶☕️、碎冰一齊打碎攪勻,黑糖珍珠每日新鮮製成,煙煙韌韌口感唔錯,因為黑糖珍珠本身同Oreo牛奶都有一定甜到,所以建議大家可以嗌少甜版本👍🏻😋😋

錫蘭紅茶拿鐵

OREO黑糖珍珠奶茶🧋