2021-10-03 90 瀏覽
今次去既係黎自新加坡既人氣美顏火鍋店裝修係唯美粉紅設計 一入到去門口擺左個用花砌成既熊啤啤 立即少女心爆發自助點餐 大部電腦食物可以揀全份或者半份 岩晒人少想試多幾樣野或者細食既女士們主打湯底有「膠原蛋白養顏美容鍋」同「滋補養生香辣鍋」 必試!醬料吧:醬料選擇好多 真係花多眼亂!餐前小食、醬料同水果都係任拎任食我地就揀左四格湯或 分別有兩款主打湯底「滋補養生香辣鍋」、「膠原蛋白養顏美容鍋」 另搭「長生松茸野菌鍋」同埋「維他命C蕃茄栗米鍋」四款湯底都同樣出色 佢地既湯底可以當湯飲 嫁! 我地就最鍾意「膠原蛋白養顏美顏窩」 美味得黎每一口都有滿滿既膠原蛋白 我地簡直飲左標準游泳池咁多既湯底!另外「滋補養生香辣鍋」配肉類都係好正! 香濃既豬骨湯底配上各種藥材同香料 散發住濃郁既香辣滋味 出色!叫左一次就無限添飲既「紫背天葵洛神花茶」同「竹蓆茅根」 唔會太甜 岩晒懶健康既我地「美國安格斯牛小排」(半份):好新鮮 且肉質鮮嫩 油花分佈平均 牛味香濃另外仲點左「珍寶鮮蝦水餃」、「西班牙黑豚香肩」、萵筍片同埋油麥菜 亦同樣新鮮高質自助吧拎既生果 水果種類多 而且非常新鮮味美美味既一餐以柚子沙冰作結
今次去既係黎自新加坡既人氣美顏火鍋
醬料吧:醬料選擇好多 真係花多眼亂!
餐前小食、醬料同水果都係任拎任食
自助吧拎既生果 水果種類多 而且非常新鮮味美

美味既一餐以柚子沙冰作結