2016-03-12 133 瀏覽
今日同老公去旺角行街街,係度諗緊食咩之際,見到呢間車仔麵店。之後老公就話不如就食車仔麵啦,反正甘耐無食過。於是我緊係第一時間上openric 睇下食評係點先決定啦!點知會唔會中伏架見到食評雖然得三四個,但全部都係好評黎!好!一於去試下坐底睇食咩,計過條數,二人餐最抵食,甘一於食二人餐啦! 一開始,總以為套餐份量會比較細碟。點知黎到果時,真係嚇左一跳,份量超十足!食到勁飽大話七好飲 麻辣肥牛,有麻辣香,不過鹹左d同唔夠辣,不過味道都唔錯既 油菜,冇特別蝦多士,一流推介,一定要試!唔識點講,總知好味 勁大碗,份量十足!d豬潤同豬腸食得出係新鮮貨色,牛腩同豬紅一般,冇特別~豆卜同蘿白應該本身跟麵送既,因為各得一件。不過蘿白幾好食~ 另外,老公果碗唔記影相不過麵都係好大碗,d魷魚都新鮮。總括黎講,$128真係超抵食!兩個男人食都會飽,而女仔食既話,正常要三個女仔先會食得晒!加上食材新鮮,唔係求求其其,感覺不錯!下次會再幫襯希望keep住水準

見到食評雖然得三四個,但全部都係好評黎!好!一於去試下

坐底睇食咩,計過條數,二人餐最抵食,甘一於食二人餐啦!

大話七
好飲
麻辣肥牛,有麻辣香,不過鹹左d同唔夠辣,不過味道都唔錯既

油菜,冇特別
蝦多士,一流
推介,一定要試!唔識點講,總知好味

另外,老公果碗唔記影相
不過麵都係好大碗,d魷魚都新鮮。

希望keep住水準