2024-03-27 19 瀏覽
門口見到刨冰做買一送一,就試下晚飯加甜品。餐廳位置唔多,幾多人食都要等下位,上菜好快又熱,主食唔錯但甜品係好好味。下次再黎想叫甜品外賣,唔洗等位就食到!❤️🦐香煎虎蝦蕃茄湯烏龍麵 $78虎蝦煎得好香好好味,蕃茄湯濃郁,如果烏龍麵口感再好味D就好啦🐙章魚大阪燒 $88好大個大阪燒,每一啖都食到章魚,醬汁唔會過濃🍧伯爵刨冰杯 $58 買一送一未食過咁濃味既刨冰,平時刨冰好淡味,呢款刨冰好綿好濃伯爵茶味,刨冰面仲有伯爵茶Cream,刨冰食完都冇罪惡感,依家仲買一送一好抵食!推介🍦乳酪雪糕 $58鍾意食甜品既我地仲叫左個雪糕,簡左抹茶餅乾碎碎,抹茶蕨餅,小山園抹茶醬同朱古力餅乾條,小山園抹茶醬味道濃,乳酪雪糕酸酸甜甜勁好食,仲要大大杯兩個人share都夠食🍹巨峰梳打 $19 🍹柚子梳打 $19飲品偏甜,留返個胃食甜品仲正啦

🦐香煎虎蝦蕃茄湯烏龍麵 $78

🐙章魚大阪燒 $88
好大個大阪燒,每一啖都食到章魚,醬汁唔會過濃

🍧伯爵刨冰杯 $58 買一送一

🍦乳酪雪糕 $58

🍹巨峰梳打 $19
🍹柚子梳打 $19
飲品偏甜,留返個胃食甜品仲正啦