2024-01-15 4 瀏覽
🤎御石燒🤎食吉列牛嘅舖頭呢幾年係香港突然大行其道,而係匯集潮人熱點嘅旺角都多左一間平民親民版本嘅。我會話呢個係入門嘅日式吉列牛扒燒,可以用一個性價比高嘅價錢體驗到石燒嘅樂趣。👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳值得一提嘅係餐廳店員友善和熱情,還非常細心和貼心。我地跌咗即刻幫手執返,見到燒肉啲火就嚟要熄,好主動幫我地加返個火,服務態度一流,等大家可以慢慢享用[慳錢攻略]如果like左店舖嘅ig,可以有杯Haagen-Dazs送!🍨🤍御燒特級牛小扒 $156🍚套餐:紫菜味素飯+流心蛋+麵豉湯餐廳提供左清晰嘅指示,話俾你聽應該點樣石燒🔥今次冇試到吉列牛,反而點左牛小扒👍🏻意想不到嘅好味,不過大家自己要好好睇實個生熟程度,始終係自己控制🤍蒲燒原條鰻魚飯 $78呢度仲會有多種日式丼飯同鍋物比大家選擇~呢個蒲燒原條鰻魚飯屬性價比高系列🫖店舖都提供麥茶比大家解膩。📍 御石燒 (旺角)旺角廣華街2-20號翠園大廈二期地下10號舖#boombu旺角#boombu日本菜————————————味道: 🤎🤎🤎🤎🤍環境: 🤎🤎🤎🤎🤍服務: 🤎🤎🤎🤎🤍價錢: 🤎🤎🤎🤎🤍再食: 🤎🤎🤎🤎🤍💰人均消費:$117————————————
🤎御石燒🤎

食吉列牛嘅舖頭呢幾年係香港突然大行其道,而係匯集潮人熱點嘅旺角都多左一間平民親民版本嘅[御石燒]。我會話呢個係入門嘅日式吉列牛扒燒,可以用一個性價比高嘅價錢體驗到石燒嘅樂趣。

🤍御燒特級牛小扒 $156
🍚套餐:紫菜味素飯+流心蛋+麵豉湯

🤍蒲燒原條鰻魚飯 $78

🫖店舖都提供麥茶比大家解膩。

📍 御石燒 (旺角)
旺角廣華街2-20號翠園大廈二期地下10號舖
#boombu旺角