2023-10-18 40 瀏覽
大本瀛日式放題 (旺角)旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓全層本來滿心歡喜諗住一大班人去食個放題,但係好似同想像中真係有啲出入。一開始真係比傳單上面吸引咗左既,但係實際上到去就好似貨不對辦咁囉。上到去有啲驚喜嘅係個場竟然唔多人,因為平時好放題係叫餐廳都會係好多人等緊,反而呢間就竟然人數有啲少,搞到好似覺得伏伏地咁。雖然人數多少其實都唔影響我嘅,但係食物上面就真係有啲失望,諗住佢有好多刺身可以簡,但係嚟到嘅時候都唔係好新鮮,仲會有啲雪嘅味道,就會覺得質素有啲參差同埋會覺得失望。係人都知食放題都係一開始已經係最好嘅,之後再叫嘢食嘅時候就會越嚟越慢,不過呢啲都係放題嘅一個通病,但係依家係出得慢之餘仲會係咁出錯嘢食,嚟咗一啲唔係我哋叫嘅嘢。令到成個整體感覺就真係麻麻哋,喺價錢上嘅性價比就唔係太高。
大本瀛日式放題 (旺角)
旺角西洋菜街1號兆萬中心10樓全層

令到成個整體感覺就真係麻麻哋,喺價錢上嘅性價比就唔係太高。