同朋友慶祝生日黎左依間日式料理食飯,環境好有日本風,食物質素高,而且好抵食👍👍👍鰻魚卷——外面有一片好香滑配搭非常濃郁既鰻魚片,內裡有蟹柳、青瓜同玉子既配搭,真係超好味😍😍😍😍鹽燒多春魚———多春魚經過鹽燒處理,搭配微鹹既口感同香氣四溢的魚肉風味,加上多春魚有好多魚卵,超好味,令我愛上左食多春魚❤️❤️❤️鹽燒厚切牛舌串———牛舌大塊,而且好厚,但食落去一D都唔會韌,經過鹽燒處理,令牛舌肉質鮮嫩多汁,真係好正,超值得食😍👍👍👍豚肉泡菜鍋———以豬肉同泡菜為主要材料,豬肉片同泡菜一齊煮令湯底非常濃郁鮮甜,帶有輕微辣味,口感豐富,湯底都真係好好飲😘😘😘。手打冷烏冬配日式醬油———冷烏冬面清爽彈牙,搭配清淡既日式醬油,帶黎一種涼爽既口感同簡單既風味。咁次依餐生日飯令我朋友食得非常開心同享受,真係好好味,下次再約過黎食😘😘😘