2022-11-04 170 瀏覽
放工間中揾間可以一邊慢慢食 一邊傾計既餐廳都幾唔錯 雖然都食過好多次雞煲 不過呢間有埋花膠雞煲真係幾特別 就諗住去試下!👍🏻環境:餐廳環境幾闊落 比起其他雞煲店會比較冇咁嘈 有落地玻璃窗睇出去 相對舒服❤️雞煲:滋補螺片花膠雞煲🐥原本雞煲既花膠湯底其實都已經入味😌👍🏻雞煲真材實料 雞肉多 花膠都多 欣賞👍🏻雞肉肉質幾嫩滑 唔會鞋靸靸 花膠亦係好大片 幾滿意 🙌🏻 湯底新鮮 唔係個啲味精湯🙌🏻 平時食開乾雞煲 偶爾食下呢類有湯既濕雞煲都唔錯 覺得唔熱氣得來 反而幾補身😌飲品:大咸檸七🥤好大杯 我地兩個人飲一杯 足夠了 冇咩特別 飲品質素滿意👍🏻火鍋料1:自制韭菜餃🥟好大粒 餡料充足 餃皮新鮮😍火鍋料2:自創爆芝響鈴勁大塊 勁新鮮 好鬆脆 呢個真係要叫來食下呀 絕好食 十分推薦💖😍😍火鍋料3:西班牙頂級黑豚豬肉片🥓肉切得幾靚 食落口感都幾好既 肥肉瘦肉分佈比較平均👌🏻咁樣落來兩個人都已經好夠飽 滿足既一餐❤️

環境:

雞煲:滋補螺片花膠雞煲🐥