2023-09-29 78 瀏覽
懶人必食指數:❤️❤️❤️❤️❤️呢一間串Grill真係岩哂我地啲懶惰嘅貪吃鬼🙋🏻‍♀️自助式燒烤除左係指好似放題咁隨便叫隨便食嘅自助餐外🙆🏻‍♀️更係指有部燒烤機自助幫你燒💁🏻‍♀️只要定期加啲店內嘅秘製醬汁🍾基本上唔洗你點用手去燒 而且食材相當多🤗食到停唔到口❤️‍🔥特別好食嘅係:-M6和牛牛柳🥩牛味非常香濃 唔洗點醬汁 已經好好食😋-荷蘭豬五花🐽五花肉並不油膩 燒完後更有些微外脆內軟😙-多春魚🐟燒到勁香 而且小編已經好耐無食過多春魚 好好食😆-魚肉年糕🍢其實嘜丸嘜丸都好食啦 但呢款內裡有年糕嘅煙韌外面又有魚旦嘅彈牙 正呀🤩-棉花糖🤍BBQ點少得棉花糖呢 又脆又香甜😚不過建議燒10-20秒好啦 燒太耐 好快溶😝-雞蛋仔🥧估唔到雞蛋仔呢度都有得燒黎食🤣係呢度最大嘅特色呀 燒到脆卜卜咁 好好食 最推介🥳
懶人必食指數:❤️❤️❤️❤️❤️

特別好食嘅係: