🧡 一開始睇個名以為主要係食上海菜同小籠包😆 點知睇真啲餐牌原來仲有川菜選擇!仲有好吸引嘅二人餐😍 二人餐好多款式揀,於是就諗住試吓😁🧡 二人餐價錢 $318 已經包咗 冷盤, 小菜, 招牌菜, 自選干鍋, 兩碗白飯, 同埋兩杯飲品👍🏼🧡 冷盤揀咗比較少食嘅鹽水鴨。推薦推薦!肉質結實,非常入味!😍🧡 小菜都有八款揀,又有選擇困難症啦!最後揀咗京蔥爆牛肉。牛肉每一塊都均勻沾滿了醬汁,青蔥夾牛肉都好好食😋🧡 招牌菜就揀左酸菜魚~ 另外仲見到有水煮牛蛙😳, 麻辣雞煲, 香辣小龍蝦🦞等選擇酸菜魚都好大煲,湯底酸辣平衡得宜,魚肉鮮嫩🤩另外仲有芽菜,萵筍, 寬粉等配菜好夠食😁🧡 食咗咁多仲可以有個自選干鍋!自選鍋底包括香辣/麻辣/孜然/蔥爆。我同🐼都唔係好食啦所以就揀咗蔥爆~ 如果揀辣嘅話仲有唔同辣度可以揀,包括BB/小/中/大/好X辣!酸菜魚我就揀咗BB辣,對我嚟講已經足夠🤣餸菜方面有三十幾款比你揀!可以揀三款~我哋最後揀咗豬頸肉, 四季豆, 蟹柳。炒得好有鑊氣,調味適中,配白飯食一流!🧡 飲品就要咗兩杯檸水 🍋 🧡 二人餐食得好滿足!飽飽😚
🧡 一開始睇個名以為主要係食上海菜同小籠包😆

🧡 小菜都有八款揀,又有選擇困難症啦!

酸菜魚都好大煲,湯底酸辣平衡得宜,魚肉鮮嫩🤩

另外仲有芽菜,萵筍, 寬粉等配菜
好夠食😁

🧡 食咗咁多仲可以有個自選干鍋!
餸菜方面有三十幾款比你揀!可以揀三款~

🧡 飲品就要咗兩杯檸水 🍋
🧡 二人餐食得好滿足!飽飽😚