2016-05-24 654 瀏覽
一個遲收工嘅星期六下午,3點9仲未食lunch,行去Mikiki商場對面街嘅餐廳醫肚子 餐廳環境開揚,給人簡約舒適的感覺 佢哋brunch嘅選擇都頗多,少份量到大份量嘅set都有,而且都幾吸引,價錢亦合理最終揀咗"三文魚沙律菜班尼廸" 當上枱時,真是喜出望外,除了兩件班尼迪外,還有滿滿的薯條,份量一點也不少 隨餐嘅朱古力奶so far so good,稍勝麥當勞朱古力奶少少至於薯條係新鮮炸的,很脆口,但灑在薯條上的BBQ粉,有點畫蛇添足,BBQ粉的味道實在太濃而有點辣,不是我口味,其實簡簡單單沾上茄汁已很好食主角班尼廸 切一下,蛋黃汁隨即流出,沙律菜爽口新鮮,配上自家調製嘅sauce,有畫龍點睛之效,把整個班尼廸味道提升不少
餐廳環境開揚,給人簡約舒適的感覺
最終揀咗"三文魚沙律菜班尼廸"

主角班尼廸

題外話/補充資料: 總括而言,整個餐CP值很高,但下次order前,我會走BBQ粉
2016-03-19