2024-04-13 39 瀏覽
又係附近搵食呢間潮州菜之前行過新開左一排,但係好有人氣,仲要等位,一直想搵日食🙊見今日未有人排,就試下首先講下服務,一間小店黎講,佢哋真係好nice 🌟又會介紹下啲野食,好有禮貌之餘,一見你隻碟滿,會即刻同你換 🫣野食方面,我覺得性價比超高!好似我哋叫咗個前菜, 宮廷蘿蔔 先$48擺碟擺得好好之餘,味道都幾好,酸酸地,加上麻辣種麻味,好開胃潮盛卜卜蜆 呢個大推! 🌟🌟🌟卜卜蜆大大隻,好厚肉! 再加埋佢真係無沙! 大大煲! 真係超值而湯底係好潮州風味,芫荽,菜脯,冬菜 同牛油香味夾埋 真係好香 醉乳鴿 除咗花雕香味,仲有杞子甜味,充分咁滲透喺乳鴿肉入面,而乳鴿肉質十分之嫩,真係食唔停順德炒米麵 佢炒得好有獲氣,好香口又唔算油! 芽菜韭菜增加口感 雖然食食下有啲飽,不過都唔想放棄佢😂😂炸鮮奶呢樣幾乎係見到就想叫既菜😂比起出面,佢兩邊無包實晒,但係依然好食!師傅掌握火候好好,入面仲係有種軟心效果 🤤🤤正!初初以為啲嘢唔夠食,點知佢份量又大份,價錢又唔貴 🤓🤓 見佢外賣仲有折,下次可以去買返屋企開餐 🤤🤤
又係附近搵食
🙊見今日未有人排,就試下
首先講下服務,一間小店黎講,佢哋真係好nice 🌟

野食方面,我覺得性價比超高!
好似我哋叫咗個前菜, 宮廷蘿蔔 先$48

潮盛卜卜蜆
呢個大推! 🌟🌟🌟
卜卜蜆大大隻,好厚肉! 再加埋佢真係無沙!
大大煲! 真係超值

醉乳鴿

順德炒米麵
佢炒得好有獲氣,好香口又唔算油! 芽菜韭菜增加口感
雖然食食下有啲飽,不過都唔想放棄佢😂😂

炸鮮奶