2018-12-09 53 瀏覽
唔知有無人同我一樣,覺得愉景灣係好浪漫,我好中意去🤭今日去行完沙灘,feel free就入咗哩間餐廳,感覺又幾唔錯!難得撞正lady’s night!我同朋友兩個一人叫咗杯one of my favourite drink ——Cosmopolitan! 免費㗎!當然要飲翻杯chill下佢🥂  我地叫咗seared salmon & citrus salad ,三文魚好新鮮好香,仲要幾大件下,配上酸醉地嘅沙律菜好開胃。之後我地叫咗一份linguini pasta 🍝 份量超滿,而且意粉厚度適中,而且帶點爽口,味道正宗!有酒飲當然要叫翻兩份小食助興。哩份Mozzarella 勁正!真做到邪惡拉絲嘅效果,芝士濃濃香味,加上外面炸得爽脆,仲一啲都唔油,好正!仲有buffalo wings,味道勁香口,雞翼外面脆得黎入面仲鎖到有肉汁,用黎送酒一流。最後我地仲食埋cheese cake 作結尾~ 蛋糕朱古力味濃郁,仲要擺得好靚,心心眼😍!