2024-04-22 13 瀏覽
Délifrance通常第一個俾人印象係一間麵包店,但其實佢仲有西餐提供,不過我都係朋友推介先至入去試1試😜呢間餐廳囉size都算大,坐得都比較舒服,同朋友食可以relax咁食,佢做緊一個二人set,都係三百零蚊到,所以就揀佢,另外再加多個意粉以防唔夠食😝上菜速度都唔錯,都一樣一樣嘢咁送到就唔會擺到成張枱都係,可以食到食材嘅溫度😚夜啲又set入面,我最鍾意嘅係羊架同埋香蒜海鮮炒意粉🤤個羊架處理得非常好,雖然佢唔使我哋揀熟度,但佢幫我哋處理得啱啱好,鮮嫩而多汁,啲羊味就啱啱好,加埋佢外脆嘅麵包糠,外脆內軟咁食真係唔錯😌而佢個炒意粉都炒得好,香蒜味十足,海鮮份量都唔少,我同個friend都強烈推介要叫呢一個😋呢個set仲包埋甜品同埋飲品,所以性價比極高,我認為如果食西餐,屯門區入面呢一間都係其中一個嘅選擇👍🏻😉