每次行過都俾個陣蛋香搞到我心郁郁💗早幾日終於忍唔住啦🫢雖然獨食難肥,我亦都唔想肥🫣但係獨樂樂,不如眾樂樂🤗一次過買幾個返屋企🏠同大家一齊分享🫶🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪泡芙 Puff ($22起/個)大致分左𝟑個種類🔸𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 : 特濃吉士內餡貪心既我就比較偏向𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲 / 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬🔸𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲 : 大部份都加左生果,睇落𝐂𝐨𝐥𝐨𝐮𝐫𝐟𝐮𝐥🔸𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬 : 外層食落多左個脆脆口感,口味以朱古力為主.款款都係半開形式,睇到内餡色彩繽紛🌈,真係件件都勁吸引!好難決定要邊款呀🤣最後我就揀左以下款式‍💁🏻‍♀️▪榛子意大利芝士($28) 🌰用手指餅當匙羹,舀間𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦食🤎慢慢嘆。依款好似一次過食緊𝟐款甜品咁,我勁鍾意💕.▪芒果乳酪 ($32) 🥭▪ 士多啤梨乳酪($31) 🍓中間𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦好滑,整體又唔會好甜。配生果又𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡又冇咁𝐇𝐞𝐚𝐯𝐲🤪.雖然包裝紙盒內有一個小冰包,但店員妹妹提醒,如果未食,記得買完一小時內要放入雪櫃❄️.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
每次行過都俾個陣蛋香搞到我心郁郁💗
早幾日終於忍唔住啦🫢
雖然獨食難肥,我亦都唔想肥🫣
但係獨樂樂,不如眾樂樂🤗
一次過買幾個返屋企🏠同大家一齊分享🫶🏻

▪泡芙 Puff ($22起/個)
大致分左𝟑個種類
🔸𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 : 特濃吉士內餡
貪心既我就比較偏向𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲 / 𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞𝐬

最後我就揀左以下款式‍💁🏻‍♀️

▪榛子意大利芝士($28) 🌰

▪芒果乳酪 ($32) 🥭

▪ 士多啤梨乳酪($31) 🍓

🔺學生限定👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓第𝟐件半價優惠🈹(*需出示學生證或穿着整齊校服 & *指定時間購買)
🔺買滿$𝟔𝟎𝟎可享有🚇鐵路沿線免運費🆓