2019-11-06 8041 瀏覽
Yamm 不嬲大家都係去食佢個自助餐,a la carte 應該都好少人試過,食完之後我就知道點解啦,因為真係好鬼難食。意粉係正路嘅酒店價錢你話貴又唔係好貴嘅,$200差不多吧。隨午餐附送嘅包係好食過佢意粉本身好多,起碼係熱熱地,芝麻包都幾鬆軟咁。首先黎個 carbonara,意粉嘅質感都算係幾好食,味道還好啦,正正常常幾 creamy 咁,不過撈埋煙肉就肯定鹹少少架喇,carbonara 不嬲都係咁,尚可接受。恐怖既係依碟 seasonal vegetables,奉勸閣下如果唔想腎衰竭都唔好嗌,有病,鹹到離哂大譜,其實食著呢啲餐廳真係好煩,我真係唔會去換過第二碟囉,就算我好聲好氣咁樣要求我都會好驚啲人會 lur 口水攞碟嘢度,始終係我彈緊佢哋嘅味道有問題,所以焗住成碟食晒。嗰啲蔬菜仲鹹個意粉本身,真係低處未算低,佢附送嘅芝士又更加鹹。總括嚟講,鹹到嚇死你!咁既味道夠膽死煮出嚟俾人食真係口眼無恥!

意粉係正路嘅酒店價錢你話貴又唔係好貴嘅,$200差不多吧。

Carbonara

Seasonal  vegetables