星期日🤪朋友要出尖沙咀買嘢諗住舒舒服服食個brunch🧐先開始我哋嘅行程 我哋想搵間配合我哋嘅好chill心情😙又好好飲嘅咖啡☕️估唔到臨近K11商場隔離就有間一次過滿足晒我哋兩個願望🌈咖啡店🤪🤪🤪🤪唔使多講睇一睇個Menu先雖然細細間Cafe但Menu嘅內容選擇都幾多😄唔會只限於幾個款式今次我就叫左brunch menu 嘅兩款:-🥔Curry Potato Rosti -🥚🥖 lobster egg benny 仲有一個輕盈d既 -kale salad 🥗 with duck confit 🦆🤪其實做仲咗杯Flat white 同埋Ice latte嘅😋👋🏻🥔Curry Potato Rosti呢個款式我比較係其他Cafe少見中間有個好似Mashed potatoes 🥔 佢又唔係完全浴晒㗎喎琳琳地 好軟綿綿 ☁️ 旁邊有啲新鮮嘅蕃茄蓉 🍅 上面再有少少肉絲 +1個poached 🥚 egg食法特別新奇而且仲係好味嘅添😛至於-lobster 🥚 egg Benny 其實佢真係一個黑色嘅漢堡包包住兩粒poached 🥚 eggs 好似egg Benedicts😋但係我最欣賞佢嘅係佢嘅麵包
星期日🤪

但係我最欣賞佢嘅係佢嘅麵包 🍞
冇諗過佢嘅麵包係咁軟熟😜
平視我最驚食egg Benedict 就係塊面包硬
但佢無 非常配合到😝😝

Kale  salad  with  red  wine  plum.  Duck  confit

可能呢個係最後我先叫
已經好飽