2024-01-24 36 瀏覽
難得放假可以同朋友一齊食韓國菜,好多人都講依間餐廳D魚糕串好好味,今日食完真係覺得好值得去食😋😋😋街頭魚糕串串———魚糕串非常入味,而且食落去好香既鮮魚味,有D彈牙既感覺,白蘿蔔好清甜,完全吸收左湯底既濃味,亦都帶有少少辣味,超吸引,湯底都好好飲,超鍾意食依個魚糕串❤️❤️❤️薯仔煎餅———薯仔切絲,完全食到薯仔絲既口感,好正,煎炸得外皮酥脆,內裡鬆軟,而且食落去完全唔會油膩👍👍👍芝士炒年糕———年糕柔軟而且煙韌有咬勁,配合芝士既濃郁香氣,份量都好多,鍾意食芝士既必選☺️甜辣炸雞———甜辣醬超好味😋,炸雞超大件,完全係入味😍,而且好香脆,咬落去可以感受到雞肉既鮮嫩多汁,我同朋友都覺得個炸雞整得好好味😋仲有泡菜&大豆芽菜,都好好味😋😋😋😋

仲有泡菜&大豆芽菜,都好好味😋😋😋😋