2019-10-16 163 瀏覽
其實之前我已經食過灣仔嗰間,嗰陣時已經覺得好普通,但係見K11 Musea開咗,好多人排隊咁喎,咁咪又中伏多次囉。唔知係咪我揀咗BBQ醬,佢都幾多醬嘅,唔至於我要乾爭爭咁樣食個包,但係佢嘅醬汁唔係太惹味,牛肉都冇乜牛肉味,我真係諗極都諗唔明點解佢可以賣個包賣到咁貴,你值咩?Milkshake 係邪惡到不得了,講真係好好好好飲,自製口味,我加哂啲最肥既野落去,peanut butter, Oreo, Cream,所以唔會唔好飲嘅,飲完之後係有啲罪惡感咁啫。薯條先至不知所謂,佢喺個牆度大大隻字寫住話自己係意大利買咩薯仔過嚟,咁我幻想好有薯味啦,喂~淋嘅,我覺得似隔夜囉,唔脆好似擺咗好耐咁都算,大佬你使唔使整咁多調味粉落去,咁薯仔質素幾高都冇用啦,我見有好多薯皮好似好好食咁,我想食shake shake 粉就去 m 記啦,上次去灣仔我間我嗌咗完全走鹽走調味料,上次我記得個薯條係幾好食,今次個包又唔得薯條又唔得,真係最後一次!總括嚟講,不知所謂!!

總括嚟講,不知所謂!!