2019-10-18 196 瀏覽
最鍾意尋幽探秘搵小店,見依度食個早餐唔貴,所以黎試下!跟餐加$8 有杯 Cappuccino,超值,如果飲 black coffee 係跟餐送免費飲,不過我真係受唔到,唔想眼光光到天光。先黎個 to go croissant truffle,個牛角包好大個,都好多 truffle egg,個包焗到好脆,啲蛋可以鹹多少少 truffle 濃多少少就 perfect 了。嗰啲沙律菜好好食,因為我不嬲都鍾意沙律醋,呢隻沙律醋好甜好杰身,I like! 不過菜可以多啲既。Breeze Toast 好清新好健康,特別欣賞佢嘅蕃茄,超甜,同啱啱個牛角包一樣,啲沙律菜可以多啲就最好不過了。雖然我成日飲咖啡,但係我不算是咖啡專家,我覺得幾好飲嘅。總括黎講,價錢合理質素唔錯,可以再黎。

最鍾意尋幽探秘搵小店,見依度食個早餐唔貴,所以黎試下!

To  go  croissant  truffle

Breeze  Toast

雖然我成日飲咖啡,但係我不算是咖啡專家,我覺得幾好飲嘅。

總括黎講,價錢合理質素唔錯,可以再黎。
To  go  croissant  truffle
Breeze  Toast