啱啱去完個店食個下午茶,手頭上個蘋果金寶Crepe真係叫我喊出嚟😭!想像下啦,新鮮蘋果嘅酸甜,拌埋班焦糖嘅燶香,再加上雪糕嘅幼滑,個口感絕對係滿點!個Crepe做得又軟又彈,啖啖都嘆為觀止。攪嗮個碟底嘅醬汁,同埋啲果粒混埋一齊,食嚟每一啖都爽口得黎,又唔會覺得太膩,真係好滋味。啲服務員友善得嚟又迅速,等位時都會周圍張羅,搞到我坐低嗰陣已經餓到唔行。見到啲人龍拖成條街,你話唔值得排,咁誰信呢?坦白講,呢啲心機造出嚟嘅甜品,真係令人嘆為觀止,再配杯咖啡,就算係咖啡都濃郁得黎唔會太苦,嚟到呢度真係享受到一個悠閒又舒服嘅下午。今次食完,仲發覺自己以前錯過咗咁多,下次一定要試多啲唔同款式!話咁快,我已經期待緊下一次嚟探險呢間店啦!👏🍐💖