放題團購 $ 188 一位 , 任食松葉蟹腳同有頭甜蝦, 朋友二話不說就買下。朋友兩星期前訂位26日食飯, 後來朋友A 26日沒空, 致電神串一改日子, 他們說不行。沒辦法之下, 我們找來另一位朋友B頂替。一行4人8時到達, 等到8:30才可入席。點了很多食物, 但全部都好失望。壽司魚生極難食, 食材又少 又唔新鮮, 樣樣都不合格。松葉蟹腳: 冇剪刀用, 徒手食, 真是難度高; 蟹肉沒有味道, 鞋十十, 用黎煲完湯都嫌佢老所有魚生: 冇鮮味有腥味; 八爪魚: 苦的; 瀨尿蝦: 我食到想嘔, 我終於體驗到為什麼瀨尿蝦有尿了。天婦羅: 唔跟汁 , 炸粉好厚好硬燒物: 冇味, 似炸多過燒, 油脂滿腔全程有彈無讚 , 我今天回到公司大肆宣傳叫同事不要吃神串一。
一行4人8時到達, 等到8:30才可入席。
天婦羅: 唔跟汁 , 炸粉好厚好硬
燒物: 冇味, 似炸多過燒, 油脂滿腔

2012-07-26
用餐優惠