燒肉全餐由冷盤食到熱盤😎———————————————————————————🍽餐廳:牛魔 🇭🇰位置:尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖😋食物:7/10💰價錢:♨️牛魔premium set (二人前)🐮♨️✅牛魔古法清泡菜及前菜🔘燒肉駕到的正常前奏✅A4和牛沙朗刺身伴海膽(兩件)🔘淡淡的牛肉味😇未去到入口即溶🤭但勝在肉質夠幼夠滑👍🏻綿綿口感配埋海膽~完全冇違和感🥳仲要夠晒大件✅煙燻蘋果木松露和牛他他🔘上菜時係分開牛肉、雞蛋、薑蔥蒜蓉🌀然後自己將佢哋撈埋一齊😍加上佢本身有調味過🤓配合埋松露👍🏻成個感覺都好鮮味✅A4牛魔野原燒(薄切和牛西冷配月見汁)🔘一大片大理石文呈現在眼前😍分布均勻👍🏻燒完浸一浸蛋液🤩冷熱交替好食!✅三藏和牛盛宴(四款和牛部位)🔘根據牛肉紋路同質感🥸感覺係非常之靚仔嘅~但有1/2嘅牛味就遜色咗少少😅✅黑松露和牛肉碎炒飯🔘同行食客表示好好味😋粒粒飯都炒得上色均勻🤓帶點兒鑊氣嘅味道👍🏻—————————————————————————————2人⭕️是次消費:$1100+1%—————————————————————————————店舖裝潢頗有格調有種高尚感但通風系統未係太完善食到
燒肉全餐
💰價錢:
♨️牛魔premium set (二人前)🐮♨️
✅牛魔古法清泡菜及前菜
🔘燒肉駕到的正常前奏

✅A4和牛沙朗刺身伴海膽(兩件)

✅煙燻蘋果木松露和牛他他

✅A4牛魔野原燒(薄切和牛西冷配月見汁)

✅三藏和牛盛宴(四款和牛部位)

✅黑松露和牛肉碎炒飯

2人⭕️是次消費:$1100+1%