今日同好耐冇見既朋友嚟牛大人火鍋,以為冇咁多人,點知都大排長龍😂成日食辣湯底嘅我,轉下口味試吓牛骨湯,開頭食唔到有咩味道,但係之後一路煲,啲配料調落去都有牛香味🤘🏻🤘🏻揀咗最貴嘅和牛海鮮餐,因為係最好食嘅爆汁牛丸,每人兩粒,我爭啲食咗我個friend嗰兩粒。跟住叫要加錢😫😫仲有我瘋狂點嘅都係牛小排同m5牛肩卷,唔厚唔薄小小脂肪掂🫣,蝦🦐就食吾咁多5隻咋,因為俾黑糖珍珠鮮奶佔左位😂讚好社交平台就有,我哋一嘢就飲咗半杯,我個friend就瘋狂叫水蓮,叫咗4份,雖然佢都係比一個人嘅份量但前後食都有6份哈哈。同埋出邊配菜既料都好吸引,王子面都食咗兩包,蟹柳就唔使講個個都會嘅夾既野,我就夾咗炸芋頭萵筍同生菜。 同埋我平時最鍾意飲嘅菊花普洱,而家轉左大紅袍茶,我以為會好濃玩豬都好解膩🥰甜品都吾cheap嫁,係高級吾會死甜朱古力雪糕🍦,我fd揀hegaa-daz ,最尾我fd 話同我食回到本🤭我就話佢係性價比最高既火鍋鋪!!
蝦🦐就食吾咁多5隻咋,因為俾黑糖珍珠鮮奶佔左位😂