2023-12-07 14 瀏覽
餐廳由韓國人主理 可以品嚐到正宗韓國料理🇰🇷環境整潔 座位寬敞 坐得好舒服🤗而家仲有聖誕樹比大家打卡影相🎄充滿聖誕氣氛 岩曬朋友/家人聚餐👯‍♀️餐牌清晰易明 菜式種類多 經典韓食(e.g. 炸雞 薄餅 飯卷)基本上都有齊曬 仲有唔同口味任君選擇🫶我用我既poor English 溝通完全冇問題呀~☺️前菜有泡菜 薄餅 芽菜🫶🫶我地仲叫左甜辣雞翼(4件)配年糕 炸醬麵 芝士紫菜飯卷 芝士炒年糕雞翼炸得香脆 加上甜辣醬 醬汁沒有令到雞翼外皮變軟/淋 食落口依然脆卜卜 味道一絕👍黎到韓食餐廳一定必叫炸醬麵🍜呢度既炸醬麵混有洋蔥 椰菜 太陽蛋🥚🍳青瓜🥒等配料 微甜既炸醬 加上份量十足既麵條 食到好飽飽🤩芝士紫菜飯卷內有切成絲/片既蘿蔔 火腿 雞蛋 芝士 波菜 芝麻 用料豐富 有韓國媽媽既味道😆芝士炒年糕 口感微辣 雖然我唔係好食得辣(平時食麵都係食清湯底🤣) 但呢種辣度係接受得到既🤗雜菜加芝士好好味 為左食到芝士既味道 我冇搞拌撈勻🤣🤣直接將半融化既芝士放入口 超讚😋
餐廳由韓國人主理 可以品嚐到正宗韓國料理🇰🇷
環境整潔 座位寬敞 坐得好舒服🤗