見到社交平台好多宣傳,啲人評價又唔太差,唸住試吓,好失望!一行兩人,一人一碗。1. 杏仁合桃露$39 + 湯丸(加$10)話說小妹食甜品多年都對各款中式甜品都略知一二。最杰嘅係「糊」(例如芝麻糊),之後稀啲嘅係「露」(例如合桃露、馬蹄露),再稀啲嘅係「茶」(例如杏仁茶、桑寄生茶)首先唔好講味道。哩碗嘢完全唔可以叫合桃露,只可以叫合桃茶,稀到水爹爹🤦🏻‍♀️。另外朋友好鍾意食湯丸,唸住加十蚊都算啦,點知得個兩粒利川湯丸咁款嘅湯丸,兩粒咁嘅嘢收人十蚊會唔會太過份🙄2. 杏仁茶燉蛋白 $55見舖頭誠意推介,唸住實冇死,點知中伏🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️杏仁茶燉蛋白,個重點好明顯應該係個蛋白啦話?得個1/4碗都唔知有冇,我地堂食仲要同我地講冇哂堂食碗,得膠碗…都算喇。啲蛋白冇一羹畢起係完整,全部散嘅,好冇誠意囉大佬。仲好意思收人$55,憑什麼?終結:食到一肚氣,又係浪費quota系列🙄 仲要啲枱密質質,座得唔舒服。地方已經唔係大,重要份付款區呀、取餐區呀,又要客人自己出去攞餐,好混亂囉。請多幾個人做企堂都唔肯,可想而知哩間嘢啲服務會有幾好。食物:2/5環境:2/5服務:2/5CP: 1/5回頭: 不
見到社交平台好多宣傳,啲人評價又唔太差,唸住試吓,好失望!

一行兩人,一人一碗。

1. 杏仁合桃露$39 + 湯丸(加$10)

杏仁合桃露+湯丸

2. 杏仁茶燉蛋白 $55