餐廳: 新同樂魚翅酒家
資訊:

2013-05-11 798 瀏覽
媽媽生日. 想同佢食餐好既~而目標係中菜~於是上網尋路~又問了不少food blogger意見最後, 打左黎新同樂訂位安排了房, 現場有另一家人, 其實房外環境都OK的焗蟹蓋, 好似係有蟹肉, 蘑菇味道很夾, 很蠻味咖哩味釀螺, 味道豐富可以黎多round其實係豆腐, 但非常入味, 高貴有睇頭呢個唔食唔得啦自己一定做唔到外皮香脆, 蝦肉彈牙值回票價估唔到既係...甜品令人驚喜~!!!呢碟外表普通, 但三件一樣超好味, 三件都有水準右一, 應該加左D蛋王既材, 很惹味, 令人流哂口水, 食多幾件都應付到!!中間的, 很香濃蛋味左一係鹹點, 一樣有驚喜, 外皮煙UN又夠簿!!正~!!最後, 經理十分好人~!!知道是媽媽生日, 上面個甜品送給我們的, 話免費~OMG~~真係估唔到會有咁既待遇啊~另外亦附上飯後甜品, 貴花丸子糖水~一樣味美~
媽媽生日. 想同佢食餐好既~
而目標係中菜~

於是上網尋路~又問了不少food blogger意見

最後, 打左黎新同樂訂位

安排了房, 現場有另一家人, 其實房外環境都OK的
焗蟹蓋, 好似係有蟹肉, 蘑菇
味道很夾, 很蠻味
咖哩味釀螺, 味道豐富
可以黎多round
其實係豆腐, 但非常入味, 高貴有睇頭
呢個唔食唔得啦
自己一定做唔到
外皮香脆, 蝦肉彈牙
值回票價
估唔到既係...甜品令人驚喜~!!!
呢碟外表普通, 但三件一樣超好味, 三件都有水準
中間的, 很香濃蛋味
左一係鹹點, 一樣有驚喜, 外皮煙UN又夠簿!!正~!!

最後, 經理十分好人~!!
知道是媽媽生日, 上面個甜品送給我們的, 話免費~

OMG~~真係估唔到會有咁既待遇啊~

另外亦附上飯後甜品, 貴花丸子糖水~一樣味美~

生日