2020-03-28 938 瀏覽
依間宏其實係主打食抹茶甜品,好多人都去食個抹茶蛋卷🍵不過除左食甜品之外都有主食嫁,選擇唔算話好多,佢地嘅熱門就係鰻魚飯,如果唔食鰻魚嘅話都可以揀蛋包飯或者咖喱飯🍛**********<大鰻魚飯套餐> $198個鰻魚飯係原條鰻魚上嫁,真係幾大舊下,依個燒鰻魚都幾好食,唔係好多細骨👍🏻個飯就係普通白飯淋左啲鰻魚汁上去,唔算好香!個套餐仲有配一個細嘅蕎麥面同埋沙律,但味道就正常無特別!價錢黎講加埋一要二百幾蚊,個人覺得就有啲貴啦🤔**********<炸豬扒蛋包飯> $128依個咖哩豬扒蛋包飯比起鰻魚飯黎講就有啲驚喜喎,個炸豬扒肉質好淋好juicy,個炸漿好薄食落唔會好大舊粉咁😋個蛋都煮得好滑又唔老,加埋日式咖哩汁真係好好食!

**********
<大鰻魚飯套餐> $198