今年起開始想儲Hyatt的會籍 所以間中就來住下😊(香港的4間Hyatt都住過)這次晚飯約的朋友偏好中菜,所以就第一次來吃😛即日想網上訂座見到full了,用酒店電話打落去前台,仲有最後一張2人枱🤣真幸運💕前菜叫了海蜇頭,十分脆口,我覺得好好食朋友就話味道有小小偏淡全晚最愛呢碟😋上到枱仲滾緊 超級香 汁的調味亦好完美👍👍連底下配菜全部都好好食蟹鉗😋幾香口 沒什麼特別呢啲花雕酒魚整得幾靚,但我個人覺得唔夠味,主要食到酒同酸味,感覺上好似忘記左鹹味蜜糖豆炒牛柳😋味道同賣相都幾好👌仲有個粟米羹同炸子雞忘記了拍照🤣🤣兩碟都正正常常。總括而言我覺得很不錯😋😋😋心目中本來有2間最中意中菜(天外天&潤) 食完呢間之後有三間鍾意了🫢但潤價格偏貴天外天同凱悅軒價錢就比較親民,可以平日同屋企人朋友多過來食💕☺️
💕

前菜叫了海蜇頭,十分脆口,我覺得好好食
朋友就話味道有小小偏淡

蟹鉗😋幾香口 沒什麼特別

蜜糖豆炒牛柳😋味道同賣相都幾好👌

仲有個粟米羹同炸子雞忘記了拍照🤣🤣
兩碟都正正常常。

食完呢間之後有三間鍾意了🫢
但潤價格偏貴