2024-02-25 12 瀏覽
今日嚟到尖沙咀食台灣食物,因為天氣涼涼哋,想食下一些濃郁嘅台灣牛肉麵,去到門口嘅時候,見到好多人排隊,證明呢一間餐廳好受歡迎,而且呢間餐廳嘅服務質素好高,侍應好主動開口親切,非常有禮貌,有賓至如歸的感覺,同埋我都好認同佢哋嘅廚師好用心製作食物,每次幫襯嘅時候,我都一定會叫牛筋丸,佢哋嘅牛筋丸真係好好食,因為湯底好濃郁,每一個牛筋丸都係大大粒,好多汁,有非常濃郁嘅牛肉味,而且呢度仲有麵類,有湯飯,有唔同款式嘅小食,仲有飲品,都好友豐富嘅台灣特色,而且佢哋嘅紅燒湯底,辣辣地,真係好滋味呀,仲有三寶牛肉麵都係非常推介㗎,有牛腱,牛筋,仲有牛肋條,湯底都幾濃郁,而且牛骨味都好重呀,呢一度嘅裝修到好靚,衛生程度好高,所以我覺得好推介