餐廳: 享慢煮意 (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-02-29 74 瀏覽
餐廳係商場入面環境幾靚,侍應好好,提供掛袋既勾俾我地,佢講優惠個時我地太專心望餐牌冇聽到,再問佢個時都有耐性咁講多次🙈好食牛角包,大家去既話要試下佢地既招牌流心牛角包,有鹹有甜有雪糕揀,我都各自揀左三款🥐法式龍蝦湯流水牛角包黎到睇落係好普通既牛角包,一切就爆醬,牛角包蘸上熱既龍蝦湯,冬天食一流,同埋龍蝦湯濃度岩岩好,唔會太水或姐太稠爆餡開心果流心牛角包開心果味道濃郁得黎唔濟,牛角包上既cream質感都好順滑,牛角包鬆軟特濃牛奶軟雪糕牛角包一凍一熱既配搭冇錯,牛奶味道好香濃,個雪糕好好好味🤤我覺得單點食個雪糕都唔過份西班牙黑毛豬腩&黑毛豬頸黑毛豬腩外皮帶香脆,食落軟腍黑毛豬頸姐係豬頸肉啦🤣厚身,咬落有嚼勁挪威鮮三文魚牛油果忌廉意粉淡淡牛油果味道幾清新🌱鳳尾蝦龍蝦汁意大利飯鳳尾蝦彈牙唔霉,飯粒吸收哂龍蝦汁飲品~

西班牙黑毛豬腩&黑毛豬頸
黑毛豬腩外皮帶香脆,食落軟腍
黑毛豬頸姐係豬頸肉啦🤣厚身,咬落有嚼勁
挪威鮮三文魚牛油果忌廉意粉
淡淡牛油果味道幾清新🌱
挪威鮮三文魚牛油果忌廉意粉
鳳尾蝦龍蝦汁意大利飯
鳳尾蝦彈牙唔霉,飯粒吸收哂龍蝦汁
鳳尾蝦龍蝦汁意大利飯
飲品~