2023-10-02 36 瀏覽
牛摩+ (新都城中心二期) (將軍澳)將軍澳欣景路8號新都城中心二期2樓2060-62號舖我今日去咗將軍澳嘅新都城中心二期,試咗一間叫做牛摩+嘅餐廳,真係好正啊!佢哋嘅IBF牛版腱放題真係一定要試下,好食到真係食到唔停。佢哋嘅壽喜燒湯底亦都好正,好滋味,好啱食肉狂魔。我就係一個肉食動物,所以我特別鍾意佢哋嘅肉類選擇。佢哋有牛肉、豬肉、雞肉同羊肉,每一種肉都好鮮美又好嫩滑。除咗肉類之外,佢哋嘅配料同埋甜品選擇亦都好多。我就試咗啲配菜,有丸類、豆腐、餃子等等,都好好味。甜品方面,我就食咗綠茶朱古力雪糕,個味道好香濃,真係好好食。整個餐廳嘅氣氛都好舒適有啲現代感,非常啱啱哂我嘅口味。服務員都好友善,好有禮貌,不斷問我哋飲唔飲嘢,想唔想再加啲嘢食。就算我哋食咗好多,佢哋都好有耐性同埋好有禮貌地幫我哋處理。牛摩+係一間好正嘅餐廳,食物好味又多選擇,服務好好,環境舒適,價錢亦都好實惠。如果你鍾意肉類一定要嚟試下啦!#香港旅行 #香港美食#香港探店 #美食#多國菜#試食 #餐廳 #推廣#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie
牛摩+ (新都城中心二期) (將軍澳)
將軍澳欣景路8號新都城中心二期2樓2060-62號舖

#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog

#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike